Golmar intercom reparatie of vervangen?

Vervanging, reparatie of een nieuw deurintercom systeem?

golmar intercomProjecten

 

Vervangen of reparatie van uw Golmar intercomsysteem?

Uit onze ervaring blijkt dat een Golmar deurintercomsysteem na circa 15 jaar aan vervanging toe is. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere reparatiekosten gaan toenemen. Vervanging van een Golmar deurbel systeem is dan de beste oplossing. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een Golmar intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Golmar intercom systeem vakkundig vervangen. Zie hier een aantal van onze Golmar referentieprojecten.

Deurintercom installateur

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken intercom systemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw Golmar deurbel intercom systeem hergebruikt worden om een nieuw 2 draads deurintercom systeem met camera op aan te sluiten. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. 

Wilt u uw bestaande intercom vervangen? Kijk hier voor meer informatie.

Stappenplan vervanging Golmar

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij vervanging van uw Golmar intercomsysteem het volledige traject uit handen.

  • Offerte aanvragen
  • U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
  • Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
  • Inplannen montagedatum en u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
  • Montage
  • Service en Garantie

Golmar intercom vervangen

Deurintercom B.V. - Golmar specialist

Het vakkundig vervangen van een Golmar Shiner 90 systeem of een Golmar spreek/luister systeem door een Golmar camera spreek/luister systeem kent voor ons geen problemen. Onze monteurs hebben veel ervaring met installatie, reparatie en vervanging van een Golmar systeem. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Erkend installateur Techniek Nederland

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. Dit betekent dat we u de zekerheid bieden dat wij goed opgeleid personeel in dienst hebben en duidelijk leverings- en garantievoorwaarden hanteren.