Offerte aanvragen in de bouwvak periode

In verband met de bouwvak worden de lopende offerte aanvragen met vertraging verwerkt. Vanaf begin september worden deze weer binnen één werkdag behandeld. Bedankt voor uw begrip

Kantoor gesloten feestdagen 

In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten vanaf maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018. Webwinkel orders worden wel verwerkt. Maandag 8 januari 2018 zijn we weer bereikbaar.

WIFI deurbel monitor voor appartementencomplexen

BTicino CLASSE 300 X13E, WIFI, 3G/4G

Eindelijk is er een 2-draads deurbel intercomsysteem leverbaar met de mogelijkheid om de centrale entreedeur van uw appartementencomplex te bedienen vanaf uw smartphone/tablet.

Succesvolle presentatie op het jaarcongres van VVE-belang

Deurintercom heeft het jaar 2017 goed afgesloten met de aanwezigheid op het VvE jaarcongres in Nieuwegein op 4 december en de VvE informatiebijeenkomst in Amsterdam op 20 november 2017. De bijeenkomsten zijn georganiseerd door VVE-belang, de belangenorganisatie voor VvE's en appartementseigenaren.

Deurintercom met vakantie

In verband met de bouwvakvakantie is ons kantoor gesloten vanaf maandag 23 juli 2018 tot en met maandag 6 augustus 2018. Webwinkel orders worden wel verwerkt.