• Golmar
  • Deurintercom onafhankelijk advies
  • Deurbel Intercom
  • Video Intercom

BTicino 363911 363911 - WIFI 3G/4G kit video

Normale prijs: € 1.049,00

Special Price € 659,00

Rating
16 review(s)

Levertijd: 2 weken

Beknopte specificaties

Afmetingen binnenpost (bxhxd)
194x162x25 mm
Afmetingen buitenpost (bxhxd)
100x190x26 mm
Formaat scherm
7 inch
Connectiviteit
Draadloos (WiFi - 3G/4G)
Bevestiging belpaneel
Opbouw
Horizontale kijkhoek
105°

Klantenreviews 10 item(s)

1-10 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Goed advies
Goed advies en snel in huis. Easy te installeren de bticino 363 911
Rating
Review by Femke Major / (Geplaatst op 03-11-2017)
App instellen en instellen in Wifi eenvoudig
Ik heb bewust gekozen voor een professioneel BTicino systeem wat iets duurder is. Omdat de verbinding bij dit systeem ook via Wifi en een App gaat vind ik de beveiliging hiervan erg belangrijk.

Verder... vlotte levering! Het gebruik, de App downloaden en het instellen is zeer eenvoudig. Deurintercom bedankt voor de ondersteuning!
Rating
Review by Jan R. / (Geplaatst op 27-10-2017)
Snelle levering België
Snelle levering en zelf de montage uitgevoerd. Koste wel wat tijd maar was gemakkelijk, geen technicus voor nodig.
Rating
Review by Frederique / (Geplaatst op 19-10-2017)
Snelle levering en BTicino kwaliteit
Snelle levering binnen 1 dag en de kwaliteit die ik van BTicino gewend ben. Zelfs als digibeet is het gemakkelijk de classe 300 X13E monitor in het WiFi netwerk te zetten. De app downloaden en je kan oproepen op je telefoon ontvangen. Ook is het handig dat de beelden worden opgenomen van de bezoekers die ik gemist heb aan de poort.
Rating
Review by Gabriel / (Geplaatst op 09-10-2017)
Deurintercom App zonder abonnement
Gekozen voor de BTicino Classe 300x13E omdat ik verwacht dat de grote fabrikant BTicino / Legrand de veiligheid van de App kan waarborgen. Ook een voordeel, geen abonnementskosten voor het gebruik van de App. Ben benieuwd hoeveel jaar ze de App blijven ondersteunen en updaten.
Rating
Review by J van der H / (Geplaatst op 29-09-2017)
Snel geleverd door PostNL
De volgende dag geleverd! Perfect.
Rating
Review by Ger P / (Geplaatst op 04-09-2017)
Geen abonnement
Ik heb voor de BTicino 363911 gekozen omdat er geen abonnement noodzakelijk is voor het gebruik van de App/systeem. Alleen eenmalige aanschafkosten en klaar. Even op de monitor je eigen WIFI netwerk zoeken en koppelen net als op een smartphone en het werkt perfect!
Rating
Review by J de V / (Geplaatst op 28-08-2017)
Handig
Mooie handige set de BTicino 363911. App is ook simpel en werkt ook goed.
Rating
Review by Durk / (Geplaatst op 18-07-2017)
Veiligheid voorop
Een professioneel systeem de Bticino 363911. Gekozen voor dit systeem omdat hier een grote fabrikant achter zit, Legrand. Belangrijk dat de fabrikant App updates blijft doorvoeren i.v.b. met de veiligheid.
Rating
Review by Nick 2 / (Geplaatst op 03-07-2017)
Beste prijs
Beste prijs en goede levering BTicino 363911
Rating
Review by Daan / (Geplaatst op 28-04-2017)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: 363911 - WIFI 3G/4G kit video

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Rating

Betalingsmogelijkheden