Siedle intercom 

Vervanging, reparatie, uitbreiding of een nieuw Siedle deurintercom systeem? Siedle is één van de toonaangevende fabrikanten van intercom systemen.

Siedle intercom systeem vervangen

Na gemiddeld 15 jaar is een Siedle intercom systeem toe aan vervanging. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van een Siedle systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een Siedle intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Siedle deurbelsysteem vakkundig vervangen. Bekijk hier een aantal door ons uitgevoerde vervangingsprojecten.

siedle

Deurintercom Siedle

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken intercom systemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw Siedle intercom systeem hergebruikt worden voor een nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. 

Veel geplaatste Siedle intercom producten

Siedle Vario, Siedle HTS 811-0 WSiedle HTA 811-0 W, Siedle HTS 811, Siedle HTS 711, Siedle HTA 811, Siedle HTA 711.

Siedle intercom

Stappenplan vervanging Siedle

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij installatie of vervanging van een Siedle intercom systeem het volledige traject uit handen.

  • Offerte aanvragen
  • U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
  • Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
  • Inplannen montagedatum en u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
  • Montage
  • Service en Garantie

Deurintercom, erkend installateur Uneto-VNI en KvINL

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, en de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL). Dat betekent onder andere dat we u de zekerheid bieden dat wij goed opgeleid personeel in dienst hebben en duidelijk leverings- en garantievoorwaarden hanteren.